Presentació

LOGO_INRED2015

L’adquisició de noves competències per part de l’alumnat, així com l’innegable paper que les tecnologies ocupen actualment en el món de l’educació, fa que les nostres institucions posen en marxa plans que afavorisquen el desenvolupament i avaluació de les dites competències amb una integració adequada de les tecnologies en el procés d’ensenyança- aprenentatge. En esta línia, en la Universitat Politècnica de València es desenvolupen els plans d’Innovació Educativa i de Docència en Xarxa, alhora que ens consten programes semblants en altres institucions.

L’any passat es van celebrar amb èxit les Jornades IN-RED 2014, establint un punt de trobada en què comunicar, compartir i debatre les iniciatives i experiències portades a la pràctica en estos àmbits. Aquest fòrum ens va fer reflexionar sobre l’oportunitat d’obrir l’esdeveniment a la resta d’universitats i conformar, d’aquesta manera, un espai més ampli d’intercanvi d’experiències. Açò ens anima a organitzar enguany el I Congrés Nacional d’Innovació Educativa i Docència en Xarxa, per a donar a conéixer els resultats d’aquestes experiències i construir, entre tots, un coneixement comú ampli i de qualitat que ens ajude en la nostra labor docent diària.

Aquest és l’objectiu d’IN-RED 2015: un fòrum d’intercanvi en l’àmbit de la innovació educativa i docència en xarxa dins de l’educació superior a nivell nacional.